Nye kølekompetencer i Aarhus og Ballerup

Det er med stor glæde, at vi den 1. februar har budt velkommen to nye stærke kølekompetencer hos H. Jessen Jürgensen.
Skrevet den 10.02.2022, 13:00

 

Morten Bonde-Hansen, teknisk salgskonsulent (tv i billedet)
Morten er uddannet maskinmester og skibsfører i Rederiet A.P. Møller og har sejlet i 3 år som officer i handelsflåden - både som maskinmester og navigatør.
Siden 2008 har Morten været i forskellige funktioner hos Johnson Controls, senest som projektleder i serviceafdelingen, hvor han blandt andet havde stor berøringsflade med Danfoss komponenter.
Behovsafdækning og sparring på optimale køleløsninger har altid været Mortens fokus. Det glæder han sig til at bringe ind i arbejdet hos H. Jessen Jürgensen, hvor den gode kundedialog allerede er i fuld gang. 

Jan Hansen, Salgsingeniør (th i billedet)
Jan kommer til H. Jessen Jürgensen med mange års erfaring fra branchen. 
Mange kender Jan fra både grossistbranchen, rådgiverbranchen og installationsbranchen og ved, at vi her har fået en stor kapacitet.
Jan kommer til at bidrage med sine alsidige tekniske kompetencer indenfor blandt andet dimensionering og troubleshooting på kølesystemer (store som små), supermarkeds køl og frost, CO2, varmegenvinding fra køleanlæg samt udfordringer omkring lyd/støj.

Stærke kompetencer, så du altid får de bedste løsninger
Både Morten og Jan er vigtige kompetencer, som sammen med alle vores eksisterende medarbejdere skal understøtte vores ønske om også i fremtiden at være den mest vidende kølegrossist i Danmark.
Erfarne og dygtige medarbejdere er fundamentet for, at du altid får de bedste løsninger.