Kender du vores CO2-specialistteam?

Mød dem her og bliv klogere på, hvad de laver

Fokus på ”grønne” køle- og fryseløsninger og i særdeleshed løsninger med CO2 som kølemiddel er stærkt stigende og får større og større betydning i såvel kommerciel- som industrikøl.

Hos H. Jessen Jürgensen har vi samlet en række stærke CO2-specialister i ét team for at sikre markedet de bedste løsninger – både hvad gælder rådgivning, produkter og support. 

Uanset om en kunde har et projekt inden for supermarkedskøl, et enkelt kølerum eller måske behov for en stor industrichiller, er det teamets målsætning, at kunden får et tilbud på en samlet løsning, der ikke alene indfrier det afdækkede behov, men også er så let som mulig at installere og drifte.

Det sikrer vi gennem vores store erfaring, fordybelse og sparring med såvel hinanden som vores internationale kollegaer i hele Beijer Ref koncernen.

Eksempel

En kunde har et projekt, hvor det ønskes at kunne indfryse produkter fra fødevareproduktion.
 

  1. Behovsafdækning
    Vi sætter os ind i kundens behov, afdækker evt. ønsker til installationsmetode og regner på kapaciteter, hvis kunden ikke allerede har disse på plads. Vi prioriterer opstartsdialogen. Den er vigtig, så tilbuddet bliver så retvisende som mulig - særligt i tilfælde, hvor der er helt specifikke ønsker i forhold til installationen.
  2. Løsning
    Med udgangspunkt i vores produktsortiment undersøger vi hvilke komponenter, som vil være ideelle til installationen. Herudfra beregner vi en pris på løsningen. Kunden modtager nu den nødvendige information til en købsbeslutning eller tilbudsafgivning på det projekt, som kunden ønsker at indgå i.

Vi er fuldt bevidste om, at CO2-anlæg ikke altid er den ideelle løsning. En vurdering heraf er en naturlig del af ethvert projekt. Er det ikke tilfældet, har vi kompetencerne til at pege på andre naturlige kølemiddelsløsninger såsom ammoniak eller propan.

Vi ønsker med teamet at støtte op om, at Danmark fortsat er ledende inden for bæredygtig teknologi til køleindustrien – samt at sikre dig og dine kunder de rette løsninger.
 

Specialistteam med international vidensbank

H. Jessen Jürgensen er en del af Beijer Ref koncernen - en af verdens største grossister indenfor køl og air condition. Det giver os et stort og stærkt bagland, hvor vi kan spare med andre internationale CO2-specialister. Gennem vores globale netværk lærer vi af hinandens erfaringer og hjælper hinanden med komplekse problemstillinger. Møder vi en udfordring, som en af vores kompetente CO2-kollegaer har haft i eksempelvis Finland, Frankrig eller Australien, så drager vi og vores kunder i Danmark nytte heraf. 
 

Stærke produkter fra egne rækker

Den store viden, som opsamles i vores globale CO2-specialistteams, bliver kanaliseret ned i Beijer Ref koncernens egne produkter, som selskabet SCM Frigo producerer. Den korte vej fra global viden og erfaring til udvikling af produkter sikrer, at markedskrav og -efterspørgsel dækkes bedst muligt. SCM Frigo er lokaliseret i Italien og er specialister indenfor produktion og support af CO2-kompressoranlæg/Racks. De har et bredt program af køle- og frostsystemer med ydelse fra få kW op til MW. 
 

Kontakt en af vores CO2-specialister

Thomas Toft

Thomas Toft
Salgsingeniør


Direkte: +45 76 33 61 18 
Mobil: +45 92 44 11 54
Email: tto@hjj.dk
Kolding

Jan A. Hansen

Jan A. Hansen
Salgsingeniør


Direkte: +45 44 20 06 35
Mobil: +45 61 22 59 69
Email: jah@hjj.dk
Ballerup