Frigo Plus

Chillers er en del af Frigo Plus "Smart & Natural Cooling". Enhederne anvendes til indirekte køling, hvilket betyder, at bygningen køles med varmeoverføringsvæske. Varmeoverførselsvæsken kan være vand eller en blanding af vand og ethylenglycol eller propylenglycol.

Da enheden er beregnet til indirekte køling, er alle komponenterne i kølekredsløbet indbygget i enheden. Køleanlægget er således kompakt og let at installere på stedet. Kølemidlet er propan (R290), som på grund af sine fremragende termodynamiske egenskaber gør det muligt at anvende køleapparatet i temperaturområdet fra -35 til 20 °C. En mikroprocessor styrer enhedens drift og optimerer parametrene for at opnå en højere effektivitet.

Luftkølet chillere

Luftkølet chillere har luftmikrokanalkondensatorer af aluminium kombineret med aksialventilatorer.
Luftkølet chillere er opdelt i 3 undergrupper efter kølekapacitet:

MINI LINE

MINI LINE er den mindste type af luftkølet chillere fra FrigoPlus og har kun en kompressor. MINI LINE er velegnet til små kølekapaciteter og er kendetegnet ved lille størrelse, lydsvag drift, enkelhed og pålidelighed.
 

MODULAR

MODULAR dækker intervallet op til 200 kW, hvilket tillader installation af specialudstyr såsom en integreret varmeveksler til frikøling, 100% genvinding af spildvarme og desuperheater.

 

V-LINE

V-LINE er kendt for sit V-design af kondensatorbatterier.
Et bredt udvalg af modeller kan dække alle kundernes behov. Modeller med halvhermetiske stempelkompressorer kan have op til 4 kompressorer og modeller med effektive skruekompressorer op til 2 kompressorer.
Enhederne kan også have særligt udstyr til genvinding af spildvarme eller et gratis kølemodul. Avanceret mikroprocessorstyring styrer og kontrollerer automatisk enhedens drift, og med det ekstra udstyr er det muligt at fjernovervåge og fjernstyre enhedens drift.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Morten Pedersen

Morten Pedersen
Salgsingeniør


Direkte: +45 87 34 90 93
Mobil: +45 21 14 62 29
Email: mpe@hjj.dk
Aarhus N

Dennis Hansen

Dennis Hansen
Teknisk salgskonsulent

Direkte: +45 44 20 06 04
Mobil: +45 31 32 30 91
Email: deh@hjj.dk
Ballerup

Troels Narup

Troels Narup
Teknisk salgskonsulent

 
Direkte: +45 44 20 06 03
Mobil: +45 92 44 11 72
Email: tna@hjj.dk
Ballerup