Grønne løsninger

Hos H. Jessen Jürgensen værner vi om miljøet og ressourcerne via grøn adfærd i vores dagligdag. Det betyder også, at vi har stor fokus på miljørigtige og energieffektive løsninger, og altid stræber efter at være på forkant med den køletekniske grønne udvikling.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af produkter til at sikre den bedste effekt og mest miljørigtige løsning - en langsigtet løsning for alle.

Med forventning om, at der også fremover kommer flere restriktioner i forhold til de traditionelle HFC- kølemidler, er det fortsat nødvendigt og relevant at dykke ned i mulighederne omkring naturlige kølemidler og lære dem bedre at kende.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på vej.

CO2

CO2 condensing units har de senere år vundet større indpas i kølebranchen. Med forventninger om at der også fremadrettet vil komme strammere restriktioner i forhold til de traditionelle HFC kølemidler, er det forsat nødvendigt og yderst relevant at dykke ned i mulighederne omkring CO2 og lære dem bedre at kende. 

Hos H. Jessen Jürgensen har vi et CO2-specialistteam. De sidder klar til at hjælpe dig og dine projekter godt på vej. 

 

 

Kontakt vores dygtige specialister

Er du interesseret i at høre mere om, hvilke muligheder og alternativer du kan vælge, så kontakt en af vores kompetente og erfarne specialister. De sidder klar til at rådgive og hjælpe dig til at finde frem til den helt rigtige løsning.