Kurser og træning i grønne klima- og køleløsninger 

Hos H. Jessen Jürgensen deltager vi i faglige arrangementer. Og vi afholder løbende kurser og træning, hvor vi deler erfaringer og viden med den danske klima- og kølebranche - særligt med fokus på grønne og miljøvenlige løsninger. 

CO2, propan, ammoniak - mulighederne er mange, når det miljørigtige køle- og klimaanlæg skal findes. Vil du opdateres på tendenser i markedet, dine produktmuligheder mm, så tjek dine kursus og træningsmuligheder hos H. Jessen Jürgensen."Turen til Italien kan anbefales. Selv for en, som har god erfaring med CO2, er træningen absolut lærerig - også den grundlæggende. Dertil var det spændende at se SCM Frigos brede program fra condensing unit til de store PACK. 
- Rune Høyer, SA-AL Køleteknik 

Kursus i CO2-løsninger

Bliv klar til at møde fremtidens behov indenfor CO2-løsninger. 

Markedsefterspørgslen er stigende og der er fart på udviklingen. På en kursusdag på en af H. Jessen Jürgensens lokationer bliver du opdateret på udviklingen indenfor CO2-løsninger og får kendskab til produktmuligheder i markedet. 

Vi tager en kort teoreitsk gennemgang og træning, så du er klar til at møde hverdagen og de næste CO2-installaioner.  Varighed: 4 timer 
Pris: Gratis
Deltagere: 10-12 personer pr hold 
Dato:
Løbende 
Kontakt: Thomas Toft, tto@hjj.dk, tlf.: 76 33 61 18

Kursus i CO2-løsninger, udvidet

Som en del af den verdensledende kølegrossoist og -producent Beijer Ref AB, har vi mulghed for at tilbyde et udvidet kurses i CO2-løsninger på vores eget træningsakademi i Italien. Her med særligt fokus på anlæg fra SCM Frigo.

Du bliver opdateret på udviklingen indenfor CO2-løsninger og får kendskab til produktmuligheder i markedet. Og gennem et udvidet teoretisk og praktisk forløb over to dage, lærer du at betjene CO2-køleanlæg i forskellige konfigurationer, lige fra condensing units til komplette racks med parallelt koblede kompressorer samt de nyeste generationer af ejectorer.

Varighed: 3 dage  
Pris: Ring for mere information
Deltagere: 10-12 personer pr hold 
Dato: 
Næste tur, septemper 2023
Kontakt: Thomas Toft, tto@hjj.dk, tlf.: 76 33 61 18