Døgnvagt hele døgnet, alle dage, året rundt!

Vores døgnvagt er din livline, når der opstår et akut behov for hjælp uden for normale åbningstid.

Nedbrud og fejl på maskiner sker desværre ikke altid inden for almindelige åbningstider, og de kan opstå på ethvert givent tidspunkt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi er til rådighed for dig alle døgnets 24 timer, så du altid kan komme i kontakt med en medarbejder, som er i stand til at hjælpe dig, når du har allermest brug for det. Dette gælder uanset, om du har brug for teknisk rådgivning eller har behov for at bestille eller modtage varer på særlige tidspunkter af døgnet. Det minimere på den måde eventuel ventetid og nedetid.
 


Hjælpen er altid lige ved hånden

Når du ringer til vores hovednummer på: +45 70 27 06 07, vil du blive mødt af en medarbejder med stor teknisk erfaring, som kan rådgive dig til den rigtige løsning i den pågældende situation.

Vores medarbejdere kan desuden oplyse om, hvorvidt vi har de varer, du har akut brug for på lager. Varerne kan derefter leveres direkte til dig eller sættes til afhentning efter nærmere aftale med dig.

Vi er klar til at hjælpe dig, når du har behov for det. Vores døgnvagt er din effektive og fleksible løsning, når det brænder aller mest på.
 


Samme telefonnummer - endnu mere service 24 timer i døgnet

Har du brug for hjælp uden for almindelig åbningstid? Vores døgnvagt har samme telefonnummer, som du er vant til at ringe til, når du skal have fat i H. Jessen Jürgensen A|S. Ring på vores telefonnummer: Ballerup:+45 70 27 06 07, Kolding: +45 70 22 98 99, Aarhus: +45 70 20 03 11 og kom i kontakt med en medarbejder, som er i stand til at hjælpe dig.

Vi er til rådighed hele døgnet, og er klar til at hjælpe dig uanset, hvornår på dagen eller natten, du måtte få brug for en hjælpende hånd eller et godt råd.
 


Vi styrker din effektivitet

Hos H. Jessen Jürgensen A|S forsøger vi altid at udvikle services, der kan minimere dit tidsspilde, om end det handler om nedetid på en anlæg eller ventetid på baggrund af logistiske udfordringer.

Vi vil bidrage til at effektivisere din arbejdsdag så meget som muligt, så kan du bruge tiden på at få afviklet dine arbejdsopgaver og serviceret dine kunder. Du kan ringe til os på alle tider af døgnet, så ventetid ikke bliver din hovedpine.