Support og rådgivning er i vores DNA

Og vores kundeservice er altid kun et enkelt klik væk

 


Vores teknikere stiller deres ekspertise til rådighed for dig

Få hjælp til de spørgsmål og udfordringer, du måtte have. Mangler du en hjælpende hånd hurtigst muligt, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Uanset om din henvendelse omhandler kundeoprettelse, bestilling af varer eller teknisk support.

Du kan altid ringe på: +45 70 27 06 07 eller sende en forespørgsel her


Bliv kunde hos os

Opret dig som kunde på www.hjj.dk - hurtigt og nemt. Som kunde hos os får du direkte adgang til vores brede produktsortiment, særtilbud og alle vores digitale kundefordele.

Du kan handle lige, når det passer dig og alle vores løsninger og services er lige ved hånden døgnet rundt.
 

 

 

 


Mit H. Jessen Jürgensen A|S

Webshop, Webbutik, E-handel eller Online butik. Uanset hvad du kalder vores nye online service til dig som kunde, så kan du være sikker på, at vi er klar til at guide dig trin-for-trin, så du kan handle endnu mere effektivt på www.hjj.dk.

Vi har lavet nogle guides, der forklarer, hvordan de forskellige funktioner i webshoppen kan bidrage til at gøre dit arbejdsliv lettere.
 


Køleteknisk rådgivning

Som kunde hos H. Jessen Jürgensen A|S får du direkte adgang til at drage fordel af vores mangeårige køletekniske erfaring og kompetencer, både i forhold til produktvalg, energioptimering, dimensionering af anlæg og generel teknisk support.

Vi vil være kølebranchens mest professionelle og kompetente grossist. Derfor er alle vores teknikere dedikerede kølespecialister.

Vores specialister rådgiver dig om den bedst mulige køleløsning for netop dit projekt. Som kunde hos H. Jessen Jürgensen A|S  nøjes du ikke med hurtige standardløsninger. Vi sætter en stor ære i, at være din tekniske sparringspartner.
 

 

Selv den bedste kan ikke vide alt, men sammen finder vi en god løsning på din udfordring

Her kan du hurtigt og nemt få et overblik over, de spørgsmål som andre kunder har haft før dig, samt de svar som de har fået med på vejen. Er svaret, du leder efter ikke iblandt, så er du altid velkommen til at ringe til en af vores teknikere, der er klar til at hjælpe dig uanset, hvilken udfordring du måtte stå overfor.  
 


Professionel kundeservice

Kontakt en af vores specialister for hurtig og nem betjening. Vi er altid klar med en hjælpende hånd og et godt råd, hvis du har behov for det. 

Er du ikke helt sikker på, hvor du skal adressere dit spørgsmål, så er vores hovednummer din livline. Vi sørger for at hjælpe dig i den rigtige retning, så du hurtigt kan komme i kontakt med en specialist inden for det område, hvor du har brug for hjælp.