Vi rundede sommeren af i godt selskab

Konkurrence og netværk blandt konkolleger er nu en skøn måde at få sagt tak for et par meget travle sommermåneder sammen! Tak til alle jer, der var med til at runde sommeren af, da vi i samarbejde med Danfoss sluttede sommerperioden af i selskab med en masse skønne kunder
Skrevet den 13.09.2018, 08:00

Sol og højt humør til årets 2 kundearrangementer

Overskriften er desværre ikke helt sandfærdig! Humøret var ganske rigtigt i top til begge netværksarrangementer, men lige så fantastisk vejret var til vands, lige så skidt var det til lands.

Et anderledes netværksarrangement til vands

Vores første kundearrangement i år var et Match Race event, der blev afholdt hos Match Racing Denmark i Middelfart, fredag den 31. august. Vi kunne ikke have ønsket bedre forhold til sådan en dag. Vejret var skønt og alle kunder og kolleger gik til dagen med højt humør og stort engagement. Vi håber alle deltagere havde en lige så positiv oplevelse som vi havde, og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for en rigtig god dag. Vi har ligeledes en hilsen fra Match Racing Denmark, der fortæller, at vi var eksemplariske at have på besøg.

Adap Cool Open 2018

Vi vil samtidigt også gerne sige tak for en hyggelig dag til de mange kunder og medarbejdere, som deltog i vores golf- og netværksarrangement hos Odense Golfklub, fredag den 7. september. Vi håber, at i alle - både begyndere og øvede golfspillere – nød dagen med golf, samvær og networking i de flotte omgivelser blandt kolleger og konkolleger fra den danske kølebranche.

Hos H. Jessen Jürgensen er vi så glade for at stable kundearrangementer på benene. Uanset om arrangementet handler om at netværke eller om at blive klogere på kompliceret kølefaglig viden i form af kurser rettet mod køleindustrien, så er det altid en fornøjelse at få lov til at tilbringe hyggelige stunder med jer kunder. Derfor glæder vi os allerede til at invitere kunder og kollegaer til endnu flere arrangementer i fremtiden