Morgenfrisk & engageret butiksassistent med faglig baggrund

Kan du give vores kunder en god oplevelse og betjening? Du arbejder måske i dag med kundebetjening – eller er faglært og ønsker at bruge din viden anderledes?


Sted: Ballerup

Er du morgenfrisk og kan møde på skift kl. 06 & 07?

Vi søger en motiveret og engageret kollega til vores håndværkerbutik i Ballerup. Har du lyst til at gøre en forskel og sikre en god servicering af vores kunder og samtidig være med til at udvikle funktionen i branchens førende virksomhed, så er du måske vores nye kollega.

Du er måske en kølemontør eller en isolatør, som ønsker en mindre fysisk belastende hverdag og en hverdag, som ikke er ude i alt slags vejr. Måske er du begyndt at kunne mærke, at fysikken ikke helt kan holde til dit nuværende arbejde. Hos os vil du stadig kunne holde kontakten til alle dine mange kollegaer, samtidig med at du vil have et mindre fysisk belastende arbejde.

Vores nye medarbejder kommer til primært at arbejde i vores håndværkerbutik, der håndterer 3 virksomheders varer, sekundært indgå i teamet på det tilhørende lager.

Butikken er åben fra 0600 til 1600 på hverdage, fredage 0600-1400. Vi har ikke åbent i weekender. Du kommer til at indgå i en turnus, så du nogle uger møder tidligt og andre uger møder senere. Du har selv indflydelse på planlægningen.

Den ideelle kandidat besidder flere af nedenstående kompetencer:

- Truckkort. Har du ikke truckkort, så er det et krav, at du har alm. kørekort og evnen og lysten til at tage truckkort
- Gode IT-færdigheder, så du kan lære vores systemer at kende. Vi skal nok give dig en oplæring. Axapta erfaring er et plus
- Erfaring med eller mod på at betjene kunder i vores butik
- God teknisk forståelse, meget gerne faglært inden for et af vores fagområder (køling eller teknisk isolering) eller arbejdet med området igennem flere år

Primære opgaver:
- Kundebetjening og rådgivning inden for dit speciale
- Vedligeholdelse og udvikling af vores butik i samarbejde med kollegaer
- Lageradministration, vedligeholdelse og udvikling

Personlige egenskaber:

- Ordenssans
- Positiv
- Kan håndtere en hverdag hvor det til tider går stærkt
- Videns begærlig, opsøger ny viden
- Naturlig og høflig fremtræden, der skaber gode relationer
- En god portion humor

Vi søger en person, som har flair for at betjene vores kunder og har et naturligt ønske og drive for hele tiden at forbedre disse. Du forventes et kendskab til et af vores specialer samt modet og lysten til at lære de øvrige at kende.

Du trives i en hverdag, hvor aktivitetsniveauet kan være meget svingende og med forskelligartede opgaver. Du kan tackle flere opgaver på en gang og er en naturlig ”holdspiller”, som bidrager til fællesskabet og kan samarbejde med alle områder af virksomheden.

Ansøgning:

Ansøgning samt CV bedes sendt per mail til: ansog@beijerref.dk mærket ”Butiksassistent BAL”. Send din ansøgning hurtigst muligt.
Der vil blive indkaldt til samtaler løbende, og opslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet.

Er der brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Head of Supply Chain Jørn Jørgensen 2023 5132.

 

H. Jessen Jürgensen – en del af Beijer Ref 

H. Jessen Jürgensen er en stærk funderet grossist indenfor køle- og fryseløsninger, klimaanlæg og varmepumper. Vi sætter en ære i at være på forkant, også selv om vi har mere end 50 år på bagen. Vi er altid parate til at tænke nyt og søge miljø- og energirigtige løsninger til gavn for vore kunder. 
Med fokus på kundens behov, arbejder vi hver dag på at være den foretrukne servicepartner.   

H. Jessen Jürgensen er en del af den globale koncern Beijer Ref, hvilke vi er både glade for og stole af. Beijer Ref er verdensledende kølegrossist med forretning indenfor køl, klima og teknisk isolering. Koncernen er globalt repræsenteret med selskaber i 41 lande.