Køleteknikere til nyt servicekoncept

Beijer Ref Danmark A/S søger nu 2 stk. køleteknikere til vores nye servicekoncept indenfor produktgruppen luft til vand varmepumper indenfor anerkendte A-brands. Den ene stilling med udgangspunkt i vores afdeling i Ballerup og den anden med udgangspunkt fra vores afdeling i Aarhus N eller Kolding.


Sted: Aarhus N, Kolding eller Ballerup

Jobbeskrivelse

- Opstart og indregulering af nye luft til vand varmepumper i tæt samarbejde med vores kunder og vores produktansvarlige
- Servicering, reparations- og fejlfindingsopgaver på eksisterende anlæg
- Opgradering- og ombygningsopgaver på kundeanlæg
- Ajourføring og registrering af udført arbejde

Hvem er du

- Du har en teknisk uddannelse som elektriker, køletekniker eller maskinmester og har et kølemontørcertifikat (D)
- Du kan arbejde selvstændigt såvel som via teams
- Du holder orden på dine ting og løser dine arbejdsopgaver med en god kvalitet.
- Du har grundlæggende PC-færdigheder
- Du kan begå dig på dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt
- Du har pionerånd og gåpåmod og er klar til at kickstarte fremtidens servicekoncept
- Du har et gyldigt kørekort idet der følger en servicevogn på gule plader med til stillingen

Vi tilbyder dig en spændende rolle i en moderne virksomhed, hvor vi vil gøre alt for at du er succesfuld i jobbet, samt trives i det daglige arbejde og i vores teams. Du vil få rig mulighed for både faglig og personlig udvikling, og være med til at udvikle det nye servicekoncept, og så vil du arbejde arbejde sammen med erfarne kolleger. Vi sørger desuden for en grundig oplæring, som er tilpasset til dit erfaringsniveau.

Du kan glæde dig til

at blive en del af et specialiseret og dynamisk team med en åben og uformel omgangstone, hvor du får et attraktivt og udfordrende job i en fremtidsorienteret virksomhed med stærk fokus på vækst.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området. Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som forhandles på individuelt niveau.

Virksomheden

Beijer Ref Danmark A/S er en teknologiorienteret handelsgruppe, der gennem produkter med merværdi tilbyder sine kunder konkurrencedygtige løsninger inden for køling og klimastyring. I Danmark er vi repræsenteret via selskaberne H. Jessen Jürgensen A/S, BKF-Klima A/S og Armadan A/S.

Tiltrædelse

Vi vil gerne have dig med på teamet hurtigst muligt, så send din ansøgning straks.

Motiveret ansøgning samt et CV sendes til: ansog@beijerref.dk

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Business Unit Manager hos BKF-klima A/S, Søren Pedersen på +45 7112 5523.