Indkøbsassistent

Har du god forretningsforståelse og flair for at skabe stærke relationer? Er du typen, der elsker, at tingene er i orden, og er du god til at få opgaver gennemført effektivt og struktureret? Hvis ja, så har vi en spændende ledig stilling på vores hovedkontor i Ballerup.


Sted: Ballerup

Som en del af Indkøbsafdelingen vil du få ansvar for indkøb hos egne nationale og internationale leverandører. Du vil være en vigtig del i optimeringen af processerne indenfor Supply Chain. Hverdagen vil bestå af et godt mix mellem daglige faste opgaver og ad hoc.
Du har en bred kontaktflade internt såvel som eksternt.

Den ideelle kandidat besidder flere af nedenstående kompetencer:

- Gode IT-kompetencer (Axapta-erfaring en fordel, men ikke et krav)
- God forståelse af forsyningskæden
- Erfaring med transport/logistik
- Struktureret og analytisk stærk
- God til at kommunikere på dansk og engelsk

Opgaver:

- Daglig kontakt og indkøb fra egne leverandører
- Sikre rettidige leverancer
- Stamdataopdatering og vedligehold
- Sikre information til salg, lager og økonomi

Personlige egenskaber:

- Evner at arbejde selvstændigt med opgaver samt opsøge muligheder
- Du er positiv og har gåpåmod
- Har et åbent sind og forstår vigtigheden i at samarbejde i et team
- Initiativrig og drives af selvstændige ansvar
- Du har et smittende humør, for selvom vi har travlt, skal det være sjovt at gå på arbejde

Den ideelle kandidat har et godt overblik og evner at se helheden i værdikæden, erhvervet gennem en teoretisk uddannelse eller gennem praktiske erfaringer. Som person kan du bevare overblikket i pressede situationer, uden det går ud over fleksibilitet eller effektivitet. Du er forandringsparat og klar til at udvikle både dig selv samt processer og systemer omkring dig. Du har flere års erfaring med indkøb/disponering, gerne fra en grossistvirksomhed med mange SKU’s.

Med reference til indkøbschefen vil du indgå i et team med fem kollegaer beskæftiget med operativt indkøb. Teamet indgår i et tæt samarbejde med hele Supply Chain-afdelingen.

Vi tilbyder:

En grossist virksomhed i forsat vækst med gode muligheder for indflydelse. Gode kollegaer i godt humør og uformel omgangstone. Der er fokus på trivsel og sundhed med bl.a. frugtordning og fitnessrum. Løn og vilkår forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning:

Ansøgning samt CV bedes sendt per mail til ansog@beijerref.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende, og opslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet.

Er der brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Maria Leitner Rasmussen på +45 53 54 31 42.

 

H. Jessen Jürgensen – en del af Beijer Ref 

H. Jessen Jürgensen er en stærk funderet grossist indenfor køle- og fryseløsninger, klimaanlæg og varmepumper. Vi sætter en ære i at være på forkant, også selv om vi har mere end 50 år på bagen. Vi er altid parate til at tænke nyt og søge miljø- og energirigtige løsninger til gavn for vore kunder. 
Med fokus på kundens behov, arbejder vi hver dag på at være den foretrukne servicepartner.   

H. Jessen Jürgensen er en del af den globale koncern Beijer Ref, hvilke vi er både glade for og stole af. Beijer Ref er verdensledende kølegrossist med forretning indenfor køl, klima og teknisk isolering. Koncernen er globalt repræsenteret med selskaber i 41 lande.