Varmepumper og klimaanlæg

Energi- og miljørigtige varmepumper i topkvalitet fra førende brands

 

 

Markedets bedste klimaanlæg og varmepumper

Hos H. Jessen Jürgensen fører vi et udvalg af førende kvalitetsbrands, som producerer de bedste varmepumper på markedet til helårsboliger og sommerhuse. Vores energi- og miljørigtige varmepumper fra Mitsubishi og Carrier overholder gældende lovkrav og leveres med 5 års garanti.

Vores udvalg af varmepumper af højeste kvalitet betyder, at du som kunde rolige kan vænne dig til betegnelser som støjsvag, energibesparende, miljørigtig og prisvidende design.

H. Jessen Jürgensen sælger udelukkende til professionelle, men vi har et landsdækkende netværk af forhandlere og autoriserede kølemontører, som du kan kontakte, hvis du er interesseret i at få en miljø- og energirigtig opvarmning af dit hus eller sommerhus. 

Uanset om du overvejer at installere en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, så hjælper vores netværk af dygtige køleautoriserede forhandlere og montører dig med at finde den løsninger, der passer bedst til dit behov. 

 


Varmepumper kan både varme og køle

Varmepumper er en billigere, energibesparende og miljøvenlig løsning i forhold til at andre varmekilder. Grundlæggende fungerer en varmepumpe således, at den udnytter varmen, som er i luften eller i jorden til at opvarmning.

Varmepumper er blandt andet anvendelige i private hjem, sommerhuse og arbejdspladser, hvor de er den perfekte afløser til opvarmning med olie, el, gas eller træ.

Luft til luft Varmepumper har desuden også den funktion, at de kan vende, så de fungerer som aircondition. Varmepumpen kan derfor benyttes til både varme og køl. Denne funktion medvirker til et bedre indeklima, da varmepumpen kan regulere fugtigheden i din husstand.

 

 

 


Du kan forvente store besparelser, hvis du investerer i en varmepumpe

Luft/luft varmepumper er som udgangspunkt en billig investering. Prisen afhænger naturligvis af kvalitet, ydeevne og behov. Luft/luft varmepumpen er det naturlige valg for mange, da prisen er overkommelig og installationsomkostningerne overskuelige.

Varmepumpen er super god i almindelige hjem, der ikke har et enormt energiforbrug, men hvor man ønsker god opvarmning. En luft/luft varmpepumpe leverer cirka 2-3 gange mere varme i løbet af et år, end den selv forbruger i energi.

 


Kontakt én af vores forhandlere for professionel rådgivning om varmepumper

Er du interesseret i en energieffektiv, stabil køle- og varmeløsning, der ikke kræver megen vedligeholdelse? Så er en varmepumpe lige noget for dig!

Tag kontakt til én af vores mange forhandlere rundt om i landet, der alle kan give dig professionel rådgivning, så du er sikker på at komme hjem med lige præcis den varmepumpe, der passer til dit behov.