Bliv webkunde - når varebestilling skal være simpelt og hurtigt

Som kunde på vores webshop kan du få alt, hvad du skal bruge - 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du har adgang til kølebranchens bredeste varesortiment og alle vores serviceydelser. Lav dine indkøb lige, når det passer dig og brug de mange forskellige løsninger og services, der kan gøre din hverdag nemmere og endnu mere effektiv. 

Du styrker din forretning ved at handle online. Som webkunde har du adgang til en lang række værktøjer, der kan effektivisere din arbejdsgang.

Du kan se lagerstatus i realtid på alle varer, udarbejde tilbud til dine kunder, hente teknisk dokumentation og oprette favoritlister på de varer, du almindeligvis har behov for. Det er nemt og hurtigt at genbestille.

● Er du allerede kunde hos H. Jessen Jürgensen A|S? Så kan du oprette dig som webbruger her
● 
Er du endnu ikke kunde hos os? Så kan du anmode om at få oprettet en kundekonto her.


"Min profil" - Et samlede overblik over din forretning

På din profil kan du følge med i din købshistorik, ordrer, favoritter, information mm.
Din profil på H. Jessen Jürgensen A|S´ webbutik er samtidigt dit online bogholderi, hvor du har et samlet overblik over din forretning med os. 
Du kan gemme favoritlister med dine mest købte produkter, eller produkter du er interesseret i at handle i fremtiden. 
 


Effektiv produktsøgning

Som webkunde hos H. Jessen Jürgensen A|S har du hurtig og nem adgang til vores varekatalog. Er du i tvivl om præcis, hvilken ydelse eller model, du har behov for, så kan en produktsøgning eller opsætning af søgefiltre hjælpe dig godt på vej. På den måde skulle du gerne nemt og enkelt kunne finde frem til det produkt du søger. 


Branchens bredeste udvalg af produkter til køl og frost

Vi har mere end 23.000 varenumre fra 200 anerkendte kvalitets brands på lager. Mærkevarelevarendører inden for køl og frost er nøje udvalgt for at sikre dig de bedste, mest driftsikre og miljørigtige produkter.

Vi har et konstant fokus på at kunne tilbyde miljørigtige løsninger, der ikke går på kompromis med ydeevne og stabilitet.

Du har som webkunde adgang til vores varekatalog online. Vi arbejder hele tiden på at fylde flere varer i webshoppen for at styrke din forretning endnu mere.

 


Lav favoritlister over varer og projekter

Når du er oprettet som webkunde kan du oprette lister til ethvert behov. Du kan lave en favoritliste over de produkter, du almindeligvis handler hos os. Derudover kan du også oprette projektlister, hvor du løbende kan tilføje og fjerne produkter efter behov, så du altid har et overblik over, hvad du mangler, og hvad du kan regne med at projektet løber op i.

Logger du ind på din profil, så kan du altid finde dine produkter frem igen, uanset om du bruger din mobil, tablet eller computer. Dine lister er din genvej til at effektivisere din arbejdsgang.
 


Dit online bogholderi

Som webkunde hos H. Jessen Jürgensen A|S har du adgang til en lang række informationer, der gør det hurtigere og lettere for din virksomhed at holde styr på bogholderiet. 

Du har direkte adgang til ordrehistorik, genbestilling, fakturaer, RMA, adressekartoteker og meget mere. Alt er samlet et sted, og det giver dig et meget bedre overblik over din forretning med os.