Aircon Teknik og H. Jessen Jürgensen er fusioneret
- sammen kan vi gøre mere for dig

Øget viden, bredere sortiment og naturligvis samme gode service

For også i fremtiden at matche markedskravene indenfor klima-, køle- og fryseløsninger er Aircon Teknik A/S og H. Jessen Jürgensen A/S fusioneret pr. 1. januar 2022. Alle medarbejdere og aktiviteter er samlet i H. Jessen Jürgensen A/S og fortsætter herfra som ét slagkraftigt selskab.

Aircon
HJJ

Målet for fusionen

Med et fortsat ønske om at være på forkant med morgendagens udfordringer og sikre det danske marked de bedst tænkelige klima-, køle- og fryseløsninger, er det besluttet at fusionere de to selskaber.

Med sammenlægningen forener vi det bedste fra vores nuværende to søsterselskaber med ambitionen om at blive en endnu stærkere servicepartner til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.

Gennem et bredere produktsortiment og forenede kompetencer vil vi også fremadrettet arbejde målrettet mod at indfri de forventninger, som markedet og I har til en professionel leverandør.

Hvad betyder det for dig?

Ved at forene vores kræfter og kompetencer, skaber vi nye muligheder og bedre service.

Fra 1. januar 2022

  • Det er fortsat de samme motiverede medarbejdere, der hjælper dig som hidtil
  • Vi tilbyder et endnu bredere produktsortiment og mulighed for, at du nu kan erhverve alle dine produkter samme sted
  • Vi øger både ressourcer og kompetencer indenfor klima, køl og frys og grønne løsninger, hvilket giver dig øget mulighed for hurtigere respons når du skal have svar på dine køletekniske spørgsmål
  • Vi sikrer en mere strømlinet digitaliseret bestillingsproces samt varehåndtering, med det formål at give dig en mere effektiv forsyning og enkel administration
  • Vi hilser dig velkommen på vores lokationer og butikker i både Ballerup, Aarhus N, Hasselager og Kolding

Mød det fælles team og lad os supportere dig til stærke løsninger